Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl

Koncertni film Prodigy - World's on Fire igrat će samo jednu noć

Prodigy
Prodigy
25.03.2011.
u 11:45

Zapaljiva snimka uključuje izvedbe Firestarter, Breathe, Invaders Must Die, Out of Space i Omen

The Prodigy „World's on Fire“, koncertni film koji se spominje kao velik spektakl, sniman uživo sa 20 kamera u Full HD na Warrior's Dance Festi­valu u srpnju 2010., bit će ekskluzivno prikazan u kinima di­ljem svijeta samo jednu noć, 31. ožujka 2011. Fanovi u Hrvats­koj imaju priliku doživjeti ovo Prodigy iskustvo u multipleksima CineStar Novi Zagreb, Rijeka, Split i Osijek 31. ožujka od 20 sati. Karte su u pretprodaji po cijeni od 35 kuna.

Višestruko nagrađivani redatelj Paul Dugdale osmislio je film zajedno s bendom. Film također uključuje i ekskluzivnu snimku grupe u Brazilu (dosad neprikazani materijal s brazil­skog dijela turneje), uz druge snimke iza scene, ali i snimke zapaljivog nastupa koji uključuje izvedbe Firestarter, Breathe, Invaders Must Die, Out of Space i Omen.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:45 25.03.2011.

borisa je mama lupala po glavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije